Produkty pro bonhamový brusič (5)

Beaujolais Vesnice

Beaujolais Vesnice

Tradiční beaujolais metoda: Poloviční karbonická macerace. Víno zraje v nerezových tancích, aby si zachovalo veškerou křupavost typického ovoce Beaujolais. POZNÁMKY K DEGUSTACI Intenzivní a hluboká rubínová barva s lesklými odlesky. Výrazné, nos nabízí kořeněné, opražené a vanilkové aroma, stejně jako ovocné tóny ostružin a višní. V ústech je útok plný harmonie, kulatý a lahodný. Patro odhaluje opražené a vanilkové chutě, smíchané s drobným černým ovocem. POUŽITÍ JÍDLA A VÍNA Podávejte při teplotě kolem 15 °C k pečenému králíku, grilovanému steak nebo černému pudinku s opečenými jablky. Skvěle se také hodí k sýrům jako Délice de Bourgogne nebo Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Odrůda: Gamay Noir Vinice: granitové půdy – kontinentální klima
Montagny

Montagny

Světlé zlato se zeleno-stříbrnými odlesky. Květinové tóny (akácie, konvalinka) a ovocné tóny (hruška, bílá broskev, čerstvé hrozny). Čerstvé, bohaté, chuť je minerální s velmi krásným závěrem.
Crémant De Bourgogne Bio Brut

Crémant De Bourgogne Bio Brut

Světle bledá barva se zelenými odlesky. Poznámky kandovaných plodů a medových nuancí. Tonizující, poháněná citrusy, patro je elegantní, s hedvábným závěrem.
Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense

Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense

Lesklý vzhled, bledé zlato. Aromata sušenek, zralého peckového ovoce s tóny bílých květin a sladkých mandlí. Čisté, hluboké, patro je minerální s pozoruhodnou délkou.
Burgundsko Côte Chalonnaise

Burgundsko Côte Chalonnaise

Pinot Noir je jediné odrůda pěstovaná pro toto víno. Vinice se nacházejí mezi Buxy a Saint Gengoux le National a obvykle se nacházejí ve střední části svahů. Půdy jsou mělké a provzdušněné. Terény jsou velmi kamenité, ideální pro Pinot Noir. V letním období kameny uchovávají teplo a vracejí ho révě. Tyto kameny tak urychlují zralost hroznů. Jeho hrozny pocházejí z jílovito-vápencových půd s převahou vápence na Côte Chalonnaise. Svahy jsou mírné a orientované na východ až jihovýchod. Zrání Vinifikace probíhá nejprve v nerezových tancích, poté v dubových sudech. Doba zrání v sudech se liší podle ročníků. Charakter vína Krásná červená barva, jasná, s rubínovými odlesky, nos se otevírá na typické červené ovoce Pinot Noir (černý rybíz, višně, rybíz) s kouřovými, humusovými a někdy zvířecími tóny. Bohaté a komplexní, jeho textura je pevná na jemných a elegantních tříslovinách. Krásná rovnováha. Párování s jídlem a vínem